KUPCIMA SAMO NAJBOLJE SOKOVI, LIKERI I FRAPPE CAPPUCCINO

Jaffa Sokovi

Znate li kako domaća polja, šume te plodovi iz takvih čistih prirodnih područja imaju poseban miris te iznimno bogat okus?

Mi znamo jer proizvodimo Jaffa sokove koji sadrže 80 % voćnog sadržaja, a njihova je priprema brza i vrlo jednostavna – potrebna je samo voda, slamka i nekoliko kockica leda po želji.

Naši prirodni napici nastali su od namirnica s domaćih polja i na temelju rada lokalnih ljudi. Čak 10 različitih okusa sokova razveselit će svakoga, te su savršeni podsjetnik ma mirisnu i bogatu prirodu.

Bazga podsjeća na djetinjstvo i bezbrižni osjećaj boravka na livadama, dok lavanda odražava svježinu i opuštajući doživljaj plavog Mediterana.

Savršena su kombinacija za svakodnevnu dozu zdravlja, djeca ih obožavaju, a pakiranja su idealno rješenje za slasne gutljaje tijekom druženja s dragim osobama.

I ne zaboravite – čaša Jaffa sokova barem nakratko osigurava bijeg u raskošnu i netaknutu prirodu.

Likeri

Čini vam se kako Vam je dan prekratak, te da nikada nemate vremena za sebe?

Posve originalni Bogati likeri u čokanjima jednokratna su doza opuštanja i raspoloženja, te podižu atmosferu tijekom svake prigode.

10 različitih okusa likera zadovoljit će i one najzahtjevnije koji su u stalnoj potrazi za kvalitetom.

Tradicionalan liker od oraha ili medice podsjećaju na stare zanate i davna vremena, a osim što su vrlo ukusni, čašica takvih likera odlična je za zdravlje i raspoloženje.

Bogati likeri primamljivi su zbog kvalitetnog okusa, ali i radi originalnih pakiranja. Idealni su na pitak za ljepši spol, te originalna ideja za nesvakodnevna druženja, poslovne i privatne poklone, ali i za intimni bijeg od svakodnevice.

Likeri se spremaju prema originalnoj recepturi, te zadržavaju sve blagodati namirnica od kojih su načinjeni. Konzumiraju se rashlađeni, uz kocku leda ili kao miješano piće.

Započnite misliti na sebe, te se nakratko opustite i pobjegnite od svega uz Bogati likere u čokanjima.

Frappe Cappuccino

Dan bez kave je gotovo nezamisliv, no zašto jednom ne učiniti nešto novo i drugačije?

Frappe Cappuccina predstavljaju kreativnu stranu kave. Kremasti napitak bez kofeina, te sa šest različitih okusa, pruža dvostruko zadovoljstvo.

Savršen doživljaj garantiran je s Frappeom od vanilije koja će vas smiriti tijekom napornog dana, a čokolada osigurava dobro raspoloženje i bijeg od svakodnevice.

Probajte i drugačiju irsku kavu, koja je poznata diljem svijeta, ali ipak stvorena po našim originalnim trikovima.

Frappe Cappuccina se mogu konzumirati u toploj ili hladnoj varijanti, te su pakirani u kutiji po 50 vrećica. Pripremaju se vrlo lako – u toplo ili hladno mlijeko istresite tekući sadržaj vrećice, promiješajte i obogatite šlagom, čokoladnim preljevom ili prahom, mrvljenim suhim keksima…

Zato što nemaju kofeina zanimljivi su mnogima, te su idealna kombinacija za dnevni odmor i šalicu razgovora s voljenima.

Probajte kreativnu stranu kave i obogate dan uz Frappe Cappuccino.

Potražnja
Kvaliteta
Inovativnost

Mjerenjem zadovoljstva naših

kupaca,

došli smo do ovaga rezultata