About Us

Naše poslovanje

Tvrtka Primores d.o.o. distributer je voćnih Jaffa sokova, neobičnih Frappe Cappuccina i kreativnih likera u čokanjima.

Ukupno proizvodimo 10 okusa sokova, 6 vrsta Frappe Cappuccina i 10 različitih likera u čokanjima. Osiguravamo brzu i sigurnu dostavu, jednostavnu proceduru naručivanja i plaćanja, te degustaciju prije eventualne kupnje.

Naši sokovi i likeri nastaju iz domaćeg voća i povrća uz netaknutu i čistu prirodu, te su dokaz najbolje kvalitete, koju priželjkuje apsolutno svaki kupac.

Naša misija

Primores d.o.o. prije svega ispunjava potrebe svojih kupaca za domaćim i kvalitetnim proizvodima. Svakodnevno dokazujemo i razvijamo brendove naših napitaka te smo pouzdan partner u poslovanju. Pošten odnos prema svakom klijentu, transparentnost rada i kontinuirano obrazovanje naših djelatnika samo su neke od karakteristika koje su temelj našeg društva.

Naša vizija

Cijenjeni zbog kvalitetnih proizvoda i poštenog poslovanja, želimo se i dalje razvijati kako bismo postali prvi izbor u kupnji toplih i hladnih napitaka. Svakodnevno ispunjavamo potrebe i očekivanja naših kupaca koji su nam najbolji poticaj za daljnji rast. Želimo ostati standard te mjerilo kvalitete i profesionalnosti.

Naši klijenti su privatne i poslovne osobe, koje prepoznaju kreativan i organiziran rad. Cilj nam je postati vodeći domaći proizvođač sokova, toplih napitaka i likera, te sinonim za uspješnu domaću proizvodnju.