O NAMA

 

Tvrtka Kutil d.o.o. domaći je proizvođač voćnih Jaffa sokova, neobičnih Frappe Cappuccina i kreativnih likera u čokanjima. Današnje renomirano ime Jaffa napitaka, nije se pojavilo “preko noći”.

Naime, mala, ali uspješna ekipa okupljena oko Igora Kutila godinama, točnije od 1997. godine, širi svoje tržište suprotstavljajući se brojnim izazovima.

Danas Jaffa sokovi brojnih okusa i bogatim aromama privlače mnoge, dok je Frappe Cappuccino postao dostojna alternativa kavama i kofeinu. Klijentima su posebno zanimljivi likeri u originalnom pakiranju, tzv. likeri čokanj. Osim za privatne svrhe, često ih žele radi promotivnih i poslovnih poklona, te raznih svečanosti. A ne zaboravimo da se u njima nalaze najkvalitetniji likeri pa ne čudi velika potražnja.

Ukupno proizvodimo 10 okusa sokova, 6 vrsta Frappe Cappuccina i 10 različitih likera u čokanjima.

Osiguravamo brzu i sigurnu dostavu, jednostavnu proceduru naručivanja i plaćanja, te degustaciju prije eventualne kupnje.

Naši sokovi i likeri nastaju iz domaćeg voća i povrća uz netaknutu i čistu prirodu, te su dokaz najbolje kvalitete, koju priželjkuje apsolutno svaki kupac.

Four Columns

Three Columns