yOUTUBE

yOUTUBE

PRIPREMA SOKA VIŠNJA

Priprema Jaffa sokova je jednostavna i brza. Naša preporuka je da staklenu čašu napunite mrvljenim ledom i vodom, te dodajte naš sok koji je u tekućem stanju.

Okus višnje posebno je zanimljiv zbog osvježavajućeg neodoljivog mirisa i kiselkastog okusa. Prije serviranja napitak možete obogatiti kriškom limuna, kivija te limete, ili pošećerenim rubom čaše. Promiješajte slamkom ili žličicom – i to je to! Vaš Jaffa sok od višnje je spreman!

yOUTUBE

yOUTUBE

PRIPREMA SOKA SA LEDOM KAO GRANITA

Bazga je tradicionalna biljka koja mnoge podsjeća na djetinjstvo i mladost, a Jaffa sok brzo će oživjeti takvo iskustvo. Priprema je jednostavna, a vrećice soka, koji je u tekućem stanju, lako se otvaraju.

Bogat okus postižete tako da sok iz vrećice dodate u čašu u kojoj se nalazi voda i mrvljeni led, te promiješajte kako bi se svi sastojci spojili u rapsodiju okusa. Iskustvo možete nadopuniti i dekoracijama poput naranče, limuna, limete ili kivija, a oni kreativniji mogu koristiti male suncobrane, trakice i sl.

yOUTUBE

yOUTUBE

FRAPPE CAPPUCCINO ČOKOLADA SA LEDOM

Frappe Cappuccino od čokolade, kao i svaki naš cappuccino, možete konzumirati kao topli ili hladni napitak.

Prilikom spremanja hladnog cappuccina, čašu napunite ledom i dodajte mlijeko, te do kraja istresite sadržaj tekućeg frappea iz vrećice. Nakon što promiješate dobit ćete kreativan i skladan odnos kave i čokolade u napitku koji će istovremeno razbuditi i osvježiti.

yOUTUBE

yOUTUBE

FRAPPE CAPPUCCINO IRISH CFFEE U TOPLOJ VARIJANTI

Irish Coffee Frappe Cappuccino u toploj varijanti također možete vrlo brzo spremiti i poslužiti. U 2,5 dl vrućeg mlijeka dodajte sadržaj iz vrećice, te promiješajte. Nakon toga postanite kreativni i zaigrani – topli napitak obogatite šlagom i čokoladnim preljevom, ili pak čokoladnim prahom i mrvicama. Poslužite sa slamkom.

Morate priznati će ovaj ukusan spoj oraspoložiti svakoga!

yOUTUBE

yOUTUBE

SERVIRANJE LIKERA No.1

Drugi način posluživanja likera u čokanjima je uobičajeniji – čašu za liker napunite ledom, te dodajte liker iz čokanja.

Preporučujemo da liker u čašu točite pred gostima ili mu uz čašu s ledom poslužite otvoreni liker, kojeg će samostalno pripremiti. Možete dodati i slamku.

Garantiramo da će naših 10 okusa likera u čokanjima zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

yOUTUBE

yOUTUBE

SERVIRANJE LIKERA No.2

Ponudom likera u čokanjima sigurno ćete zainteresirati i zabaviti svoje goste. Dva su načina serviranja, posebno je interesantan onaj kada čašu za liker napunite ledom, te u njega postavite otvoren liker čokanj.

Gost će ostati oduševljen neobičnim načinom posluživanja, ali i neodoljivim okusom naših likera.