Frappe Cappuccino čokolada

Provjerite kreativnu stranu kave kroz Frappe Cappuccino od čokolade, koji pruža dvostruko zadovoljstvo.

Bogat, kremast okus kave pomiješan je s mlijekom i čokoladnim okusom u svakom gutljaju. Frappei se savršeno nadopunjuju sa šlagom, čokoladnim preljevom, mrvicama ili suhim keksima. Ako je riječ o hladnoj kombinaciji, dodajte nekoliko kockica leda i poslužite uz slamku.

Pogledaj video

Frappe Cappuccino vanilija

Maštovita doza smirenja i opuštenosti. Intenzivan i ugodan miris vanilije brzo ispunjava svaku prostoriju.

Frappe se može konzumirati u hladnoj ili toploj verziji – hladna kombinacija će vas brzo osvježiti, a topla podsjetiti na privlačnu toplinu doma. Karakterizira ih izrazito bogata i sadržajna aroma koja podsjeća na kavu, ali ipak predstavljaju lakšu verziju omiljenog crnog napitka.

Pogledaj video

Frappe Cappuccino karamela

Slatka i ravnomjerna poslastica za uživanje u danu. Karamel daje izrazitu punoću, a pahuljasti vrtlog šlaga je mali maštovit dodir dekadencije.

Iako smo većinom navikli na takve tople napitke, ovaj je Frappe savršen i u hladnoj kombinaciji pa je odličan poticaj za popodnevno druženje i osvježenje. Nezaobilazna kombinacija razbuđuje na potpuno originalan način, te vrlo brzo podiže svaku atmosferu.

Pogledaj video

Frappe Cappuccino lješnjak

Ovaj je Frappe kombinacija prženog i slatkog, te crne kave i toplog lješnjaka. Takav se neobičan sukob odlično povezao u jednoj šalici.

Savršeni su u hladnoj i toploj verziji. Upravo hladni frappei oduševljavaju mnoge te su najbolji napitak za proljetne i ljetne dane, kada istovremeno osvježavaju i razveseljavaju. Kremasti napitak Frappe Cappuccino ne sadrži kofein, a zbog svoje arome kave odličan je odabir i za kavoljupce jer pružaju lakšu verziju nezaobilaznog crnog napitka.

Pogledaj video

Frappe Cappuccino irska kava

Na posve smo originalni način pripremili ovaj poznati napitak. Bogat, vrckast i svježe ukomponiran okus irske kave i mlijeka pruža posve novo iskustvo.

Tradicionalno, Irish Coffee je koktel od kave, irskog viskija i šećera, pomiješanih sa šlagom na vrhu. Takva aroma će vas brzo razbuditi na drugačiji način, a savršen je povod za ugodno poslijepodnevno druženje.

Pogledaj video

Frappe Cappuccino badem

Egzotični badem, istovremeno slatkog i pikantnog okusa, ispunjava dan na novi način.

Kremasti i bogat napitak na najbolji način predstavlja ono najbolje od najkorisnijeg orašastog ploda. Posebno veseli hladna kombinacija Frappea koja oduševljava i osvježava, dok je topla verzija savršen bijeg od stresa i kratka pauza od svakodnevice.

Pogledaj video