Jaffa sok bazga

Tradicionalan napitak koji podsjeća na djetinjstvo i miris bakine kuhinje. Bazga je jedna od najstarijih i najljekovitijih biljaka u Europi, pa njezin pozitivan utjecaj na zdravlje nikako nije upitan.

Svojim sokovima od bazge podsjetili smo na fine okuse bezbrižne mladosti. Uspjeh takvog prirodnog soka leži i u sentimentalnoj noti ovog razigranog napitka, pa takav okus ujedno posjeduje značajan retro imidž.

Pogledaj video

Jaffa sok naranča

Želite li iskusiti sunce u čaši? Domaći prirodni sok od naranče okrepljujućeg je i svježeg okusa, bogat vitaminom C, B1, B9 i A, kalijem te kalcijem.

Danas je ona možda i najpopularnije voće, što i ne čudi s obzirom na neodoljiv okus i brojne mogućnosti konzumacije.

Naranča je sigurno poseban plod nebrojenih prednosti, koje su na najbolji način predstavljene u Jaffa soku.

Pogledaj video

Jaffa sok višnja

Osjetite proljeće u ovom pomalo kiselkastom soku od višnje, koji će pobuditi sva vaša osjetila te oraspoložiti dan.

Pravi je odraz domaće kvalitete i vjesnik ljetnih radosti. Na posve će vas drugačiji način osvježiti i iznenaditi, a sok je ravnomjerna kombinacija primamljivog okusa i prirodne slatkoće višnje.

Pogledaj video

Jaffa sok malina

Sok od maline pobuđuje maštu i kreativnost, te je rezultat razigranosti prirode.

Zbog svoje privlačne boje jedan je od najljepših sokova, a iznimno bogat okus istovremeno osvježava i razveseljava. Sokovi su pripremljeni na temelju tradicionalne recepture, bez konzervansa su i štetnih umjetnih boja, te su nastali na temelju rada lokalnih ljudi na domaćim poljima.

Pogledaj video

Jaffa sok jabuka

Domaći Jaffa sok od jabuke čarobnih je vrijednosti. Poboljšava zdravlje, povećava koncentraciju i daje energiju.

Jabuke imaju cijeli niz svojstava koje nema niti jedna druga voćka, pa je prava riznica zdravlja. Ravnomjerna slatkoća i kiselost glavna su svojstva ove jednostavne, ali svestrane voćke koja pristaje u najrazličitija jela i napitke.

Pogledaj video

Jaffa sok dinja

Dinju nazivaju kraljicom hidratacije i detoksikacije. Osvježavajuća i korisna namirnica osigurava cjelodnevnu energiju.

Sadržaj vitamina C i beta-karotena, koji su snažni antioksidansi, samo su neki od razloga zašto bismo ovu namirnicu trebali svakodnevno uzimati.

Pogledaj video

Jaffa sok lavanda

Jaffa sok od lavande na najbolji način priziva opuštenost i bogatstvo Mediterana.

Od rimskih vremena, lavanda je donijela razna bogatstva, od cvijeta, parfema pa sve do poznatih ljekovitih svojstva. Poznata je kao umirujuća biljka, koja otklanja razdražljivost, nervozu, depresiju, pa i nesanicu.

Pogledaj video

Jaffa sok limun

Limun je jedna od najkorisnijih namirnica na našem planetu. Pun je nutrijenata – sadrži vitamine C, A, B1, B6, kalij, kalcij, magnezij, fosfor…

Sok od takvog bogatog ploda dobar je u svako doba dana, koji daje novu energiju i malu, ali efikasnu dozu zdravlja.

Obogatili smo ovaj poznati sok našom originalnom recepturom, te sačuvali čak 80 % limunovih dobrobiti, a sve bez pasterizacije i umjetnih boja.

Pogledaj video

Jaffa sok ruža

Poseban i atraktivan napitak nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Može se reći kako smo ružu spasili od zaborava jer naši napici ponovno podsjećaju na dobrobiti ove raskošne biljke. Liker od ruže je napravljen prema tradicionalnoj recepturi, koji svojim kreativnim okusom i neodoljivim mirisom predstavlja ono najbolje od privlačnog cvijeta.

Pravilnim postupcima ne mijenjaju se sastav, ukus, boja i prehrambena vrijednost sastojaka od kojih su napici načinjeni, pa su realni odraz prirodnih plodova.

Pogledaj video

Jaffa sok breskva ledeni čaj

Neobičan ledeni čaj rađen je na osnovi crnog čaja s okusom breskve. Takav profinjen spoj dobitna je kombinacija za opuštajući tretman i smirenje.

Breskve sadržavaju velik broj nutrijenata s jako malo kalorija i bez ikakvih masti. Ne djeluju samo osvježavajuće na organizam, već su i ljekovite. Pomoću njih brzo ćete se rashladiti i osvježiti u ljetnim mjesecima, dok tijekom hladnijih dana pružaju trenutak mira.

Pogledaj video